Mikas Minigrispensionat

Vi kan nu erbjuda pensionatservice i mån av plats och tid. Din minigris får förstås en egen box och under sommarhalvåret får den anslutning till en hage där den kan böka. Under vintern får den komma ut varje dag om den själv vill, men i lite kortare intervall så att den inte fryser. Är den van att gå i sele tar ni med det så att grisen kan få gå promenader även hos oss. Vi anpassar grisens vistelse här efter hur den lever hemma hos er. Ska ni resa bort under vinterhalvåret, och har en gris som lever inne, får minigrisen tillgång till en värmelampa osv.

Ring och boka per telefon. Vi tar bara emot en gris åt gången. I priset ingår fodring så många gånger per dag grisen är van vid, rent vatten morgon och kväll, hö och halm. Utevistelse sommar, promenader både sommar och vinter om grisen är van vid detta. Har Du några speciella önskemål så är det bara att säga till redan vid bokningen.

Krav

Grisen ska ha skydd mot rödsjuka och parvo. Den ska vara avmaskad en vecka före vistelsen hos oss.

Priser

Pris/dygn eget foder: 150,- 
Pris/dygn inkl. foder: 175,-
Tillägg - Värmelampa: 100,-/vecka

Ibland finns det möjlighet att hyra in grisen hos oss under längre perioder förutsatt att Ni kommer och sköter den själv dagligen. Månadshyra är då 500 kr. Om ni inte har möjlighet att komma och sköta den själv är månadshyran 1000 kr/mån. Halm, spån, foder, hö etc ingår i hyran.

Copyright Mika Uppfödning, design VimleWebb