Minigrisar från oss

Här kan du se ett axplock av de minigrisar som vi sålt.

Hans finns inte längre bland oss.

Har sålts på export till Finland tillsammans med sin syster Malin

Malin är såld på export tillsammans med sin syster Anna

Louise har flyttat till Hisings-Backa där hon bor inne med familjen i deras villa och har sällskap av både familj och kaniner.

Nicke var en fantastisk galt som lämnat många fina kultingar efter sig.

Torsten var en liten cool kille som ingick i vår avel under tidigare år

Agnes har lämnat Skåne-land och flyttat tillsammans med Arvid och sin bror Amadeus till Vårgårda med resten av sin flock.

Kitty har ingått i vår avel i flera år och givit oss många fina kullar, men är nu pensionerad. Hon bor numera på en gård här i Skåne, tillsammans med sin bästa kompis Peggy. När hon lämnade oss var hon fyra år och vägde då 21 kg. Kitty föddes i Kvarnforsen

Även Peggy har vi haft i vår avel i flera år, med många fina kullar som resultat. Ytterligare en pensionär som lever livets glada dagar tillsammans med kompisen Kitty. Peggy föddes också i Kvarnforsen.

Belle föddes i mars 2007 och bor i Herrljunga hos familjen Forsberg. Hon är sällskapsgris till Chico. Hon kommer från vår första kull med röda minigrisar.

Klicka på nedan länk för att få se en film med Fabian (f.2006) och Julius (f.2007) när de spenderar sin första vecka tillsammans. De bor i Vitå hos familjen Eriksson. Båda grisarna kommer från oss men har helt olika föräldrar.
Länk till grisfilmen...

MiKa´s Eliott föddes 6 augusti 2005. Han har flyttat till familjen Stenby i Täby där han fått en ny kompis som ni kan se på bilden.

Peggy bor numer på Öland med matte Carina och hennes mamma är Kitty och pappa Nicke. Hon föddes 14 september 2004.

MiKa´s Bianca som numer lyssnar till namnet Ebba flyttade till Klippan. Hon är född 3 augusti 2004. Hon har t.o.m. tagit examen i lydnadsträning!

MiKa´s Bella heter idag Polka och bor med familjen Hunstad i Linköping. Polka är från samma kull som Ebba. På bilden får hon sitt första bad hemma och andra bad någonsin.

Rasmus bor ända uppe i Katrineholm med sin nya "mamma" Kristina och dagmatte Jenny. Rasmus är från samma kull som Ebba och Polka.

Vi fick Annika till oss som vuxen, ohanterad och livrädd. Efter att ha tagit ett par kullar av henne är hon numera en glad och mycket trevlig pensionär och bor hos goda vänner till oss.

Molly kom till oss som omplaceringsgris, p.g.a. allergi hos den tidigare ägaren. Nu har hon det bra tillsammans med sin halvsyster Mim på en gård här i Skåne.

Copyright Mika Uppfödning, design VimleWebb